Ana sayfa Dekorasyon 2022 Ev Dekorasyon Trendleri

2022 Ev Dekorasyon Trendleri

Dekorasayon Trendleri 2020

2020 Ev Dekorasyon Trendleri arasında en çok öne çıkan doğal ağaç görünümünde üretilen mobilyalar olmaktadır. 2020’nın başından beri hemen hemen her evde sıkça rastladığımız Retro tarzda üretilen tasarım mobilya aksesuarları da bu yıl oldukça önemli. Köşe takımları görkemli koltukların önüne geçerken ev dekorasyonunu bütünleyecek perdeler, halılar ve aksesuarlar da her zevke uygun olarak üretilmektedir. Özellikle evin havasını değiştirecek perdelerin çift renkte kullanılanları, duvar kağıtları aslında birazda geçmişe çağrı yapmaktadır. Eskiden kullanılan uzun perdeler şimdi biraz daha modern bir hale getirilmekte, etnik desenli objeler ön plana çıkmakta ve sadeleşmeye doğru bir ilerleme yaşanmaktadır. Daha az mobilya ile rahat bir ortam yaratarak tasarım dekorasyon ürünleri ile sizde evinizi cennetten bir köşeye dönüştürebilirsiniz.

Mobilya mağazalarına bakıldığı zaman ev dekorasyon modası ile ilgili ilk dikkati çeken turkuaz ve sarı rengin hakimliğidir. Halıda, perdede, objelerde, koltuk takımlarında hakim olan ana rengin turkuaz olması daha huzurlu bir ortamın yaratılacağına inanılmasından kaynaklanmaktadır. Sarı renkte sakinliği temsil ettiği için birçok mobilyada sarı renge rastlanılmaktadır.

Ev dekorasyon trendleri arasında kadınların en çok tercih ettiği nişler ve led ışıklarla süslenmiş evler ön plana çıkmaktadır. Nişler ile ortama derinlik kazandırılırken, led ışıklar ile de sıcaklık ve romantizm yakalanmaya çalışılmakta. Evinizde dikkat çekmesini istediğiniz bir objeniz var ise çevresine şerit led ışıklar geçirerek bunu sağlamanız mümkün.

2020 Ev Dekorasyon Modelleri

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here