Ana sayfa Moda Giysi Süsleme Modelleri

Giysi Süsleme Modelleri

kıyafet süsleme 1

Eski bir elbiseniz var. Artık onu giymek istemiyorsunuz ve bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Giysi süsleme modelleri arasından beğendiğiniz modeli kendi elbiseniz içinde basitçe uygulayabilirsiniz. Sandığınız kadar zor olmayacaktır emin olabilirsiniz. Sadece elbisenize ne yapacağınıza karar vermelisiniz ve elinizden az çok dikiş işleri gelmesi gerekiyor. Eğer bu konuda kendinizi yeterli hissetmezseniz bu konuda yardım alabileceğiniz birisine giderek ona yaptırmanız da fayda var.

 

kıyafet süsleme 1
kıyafet süsleme 1

Çünkü ortaya güzel ve giyilebilir bir elbise çıkarmak isterken elbiseden tamamen mahrum kalabilirsiniz. Zor değildir ancak bazı ince püf noktaları hakkında bilgi sahibi olmak gerekir. Giysi süsleme örnekleri size fikir vermek amacıyla toplanmıştır. Bu örnekler arasında sizde olan bir elbisenin benzerini bulabilirsiniz. Siyah güzel bir sıfır kollu bir elbiseniz var, bu örnekler arasından onun üzerinde ne gibi değişikler yapabileceğinizi ve tam olarak ne ekleyip çıkarabileceğiniz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Zor olacak gibi gözükebilir ancak işe başladığınız da öyle olmadığını anlayacaksınız.

Giysi süsleme nasıl yapılır? Sorusunu sitemiz içinde bulabileceksiniz. Tabi her iş aynı şekilde yapılmayacaktır. Bazılarında kesme işlemi yapılırken bazılarına da güzel süsler ile ekleme işleri yapılacaktır. Hepsi dikkatli olarak incelenmeli ve ona göre ekleme çıkarma yapılmalıdır. Bu işlemler sayesinde giymek istemediğiniz eski bir elbiseniz tekrar güzel ve göz alıcı bir şekilde dekore etmiş olursunuz. Yapmanız gereken birkaç tane işlemi yapmanız yeterli olacaktır.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here