Ana sayfa Patik Modelleri Kolay Patik Modelleri

Kolay Patik Modelleri

Çok Kolay Patik Modelleri 2016

Biz bayanların bazen çok kolaycılığa kaçtığını düşünmeden edemiyorum. Bir iş yapacaksak illa kolay bir yolunu aramaya koyuluruz. Aslında bunun nedeni sırf işten kaçmak ya da kolaycılık değildir. Belki de zamanımızı değerlendirirken boşa uğraş vermekten geri durmaktır. Geçenlerde arkadaşımı eve davet etmiştim davet ederken de tembihlemeyi ihmal etmedim. Bana istediğin bir şey var mı deyince kendimi tutamadım kolay patik modelleri varsa getir deyince tabi o da gülemeden yapamadı. Yine mi kolaycılık dedi ama tabi şakayla karışıktı. Getirdi nihayetinde istediklerimi, hakikatten de kolaydı yani modeller herkesin yapabileceği seçenekler vardı.

Kolay Patik Örneği Modeli
Kolay Patik Örneği Modeli

Arkadaşım geldi, biz oturmaya başladık tabi elimde cep telefonumla resimlerini çekmeyi de ihmal etmiyordum. Site sahibi olduğumu bildiği için onun da hoşuna gidiyordu. Doğrusu seçtiğim modeller, en kolay patik modelleri arasında değerlendirilebilecek türdendi. Sanırım incelediğinizde siz de bu konuda haklı olduğumu göreceksiniz. Yani en azından ben öyle düşünüyorum çünkü hepsi çok kolay yapılabilir modellerdi.

Tabi şimdi kolay modeller diyorum ama bu demek değildir modeller kötü olacak. Aksine seçtiğim kolay patik örnekleri hem yapılışı konusunda rahatlık sunuyor hem de gerçekten de şık modeller yani. Öyle basit dediğime aldanarak es geçmeyin kesinlikle. Yeni sezonda trend modeller arasına girmesini beklediğim modelleri sizinle de paylaşarak bu konuda daha iyi fikir edinmenize yardımcı oluyorum. Bakalım siz de benim gibi düşünecek misiniz?

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here