Ana sayfa Örgü Modelleri 2022 Örgü Hırka Modelleri

2022 Örgü Hırka Modelleri

Bu hırka trendlerini ilk biz açıklıyoruz. Hepsi bu yıla damgasını vuracak çok özel modeller.

Kış aylarının sıcacık ısıtıcı giysisi olan hırka modelleri havaların soğuması ile birlikte örülmeye başlanmaktadır. Birbirinden değişik, şık, modern ve gösterişli hırka modelleri bahar aylarında kullanılmak için kıyafetleri tamamlayıcı olarak yapılmaya başlanmaktadır. Kimi zaman bir mini eteğin üzerine giyilen uzun hırka ile oldukça şık stil sahibi bir kadın havasına bürünebilirsiniz. Hırkaları genellikle aksesuar olarak kullanan bayanlar bazen bir kot pantolonun veya taytın üzerine giyilerek kiloları gizlemek için de giyebilirsiniz. 2021 Örgü Hırka Modelleri nde bu yıl eskiye dönüş yapılarak eski modellerinin modernleştirilerek yeniden gündeme geldiğini söyleyebiliriz.

2021 örgü modelleri yazlık hırkalarda salaş bir hava katmak amacıyla kalıp olarak biraz dada geniş olurken kışlık örgü hırka modellerinde ise beli kuşaklı hırkalar, simler ile süslenmiş hırkalar, düz örgüyle örülen hırkaların üzerine işlenen etnik motifler sıkça kullanılmaktadır. Yaz aylarında askılı badilerin üzerine renk renk incecik hırkalar örerek siz de bu yılın örgü modasına ayak uydurabilirsiniz.

2021 Örgü Hırka Örnekleri

Retro rüzgarı her yerde eserken elbette ki hırka modellerinde de etkisini göstermektedir. Büyük cepli hırkalar genellikle zıt renklerde örülerek salaş giyimden hoşlanan ve modayı yakından takip eden bayanlar tarafından tercih edilmektedir. Tesettürlü bayanlar örgü hırka modellerini yaparken biraz daha uzun ve geniş örerek kendi giyim tarzlarına uygun hale getirebilirler. 2021 hırka modellerini kısaca sıralarsak; Retro hakimiyeti ve salaş tarzda olduğunu söyleyebiliriz.

1 YORUM

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here